Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Varta1

Середа, 18 березня 2015, 12:36

Особняк співвласника ВАМу підпалили

Невідомі пошкодили приватний особняк, що на вул. Коновальця, на 10 тис грн.  

"Сьогодні вночі ми отримали звернення від львів’янина, що у подвір’ї одного з будинків на вул. Коновальця зайнялася горюча суміш. На виклик приїхав загін правоохоронців, які вилучили 3 пляшки з невідомою займистою речовиною.

Інформацію про спробу підпалу будинку Володимира Губицького підтвердити не можу", - повідомила у коментарі "Варіантам" речник міліції Львівщини Світлана Добровольська.

За її словами, завдані підпалом збитки оцінюються у 10 тис грн. Наразі проходить експертиза горючої суміші, відкрито кримінальне провадження та встановлюються особи зловмисників.

Як інформацією спільноти "Варта 1" на її сторінці у фейсбуці, о 4.13 год невідомі спробували підпалити особняк, що на вул. Коновальця 68, співвласника мережі супермаркетів "ВАМ" і колишнього помічника губернатора Львівщини Володимира Губицького.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.