Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

народний фронт

Середа, 18 березня 2015, 20:02

Народний фронт розцінює заяви екс-керівника ДФІ як спротив діям уряду з очищення влади

народний фронт

Народний фронт вважає заяви екс-голови Державної фінінспекції Миколи Гордієнка симптоматичною реакцією старої державної системи на діяльність Прем’єр-міністра України і Уряду з очищення органів центральної виконавчої влади від осіб, які не відповідають займаним посадам, є профнеприданими та працюють на позадержавні інтереси.

Про це йдеться у заяві "Народного фронту". 

"Показово, що саме напередодні отримання результатів службового розслідування Гордієнко виступив зі своїми начебто сенсаційними викриттями.  Намагаючись уникнути відповідальності, відсторонений чиновник взявся діяти на упередження, - відомий, мільйони разів використаний різними негідниками в українській політиці прийом", - сказано у заяві. 

«Народний фронт» нагадує, що у жодній країні серйозні зміни не відбувалися в абсолютному спокої, система, яка оплутала всю країну, і, власне, плекалася корупцією всі роки незалежності, сьогодні чинить відчайдушний опір. І чим більше буде безглуздого і безпідставного вереску збанкрутілих чиновників, тим сильніше значить тріщить хребет у старої владної системи, проти якої  постали люди під час Революції гідності.

"Наша політична сила також переконана, що за інформаційною атакою з боку Гордієнка стоять олігархи, яким Уряд перекриває схеми паразитування на державних можливостях, і яким він у свій час міг надавати відповідні послуги. Що ж стосується такої затятої зацікавленості і підтримки інформаційної провокації представниками однієї з політичних партій, то їхній ентузіазм очевидний – ця політсила досі не може змиритися з тим, що з Уряду з ганьбою було вигнано їхніх міністрів-корупціонерів", - наголошено у заяві.

Нагадаємо, Микола Гордієнко був публічно відсторонений Прем’єр-міністром з посади два тижні тому і вже через кілька днів службове розслідування його діяльності має бути завершене та передане у відповідні органи. Горідєнка було відсторонено за необ'єктивність проведення фінансової перевірки концерну Антонова, зловживання фінансових інспекторів під час проведення аудиту великих державних компаній і відсутність дієвого контролю за державними коштами та майном.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.