Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Четвер, 19 березня 2015, 12:24

Обурені родичі учасників АТО вимагали від Садового повернути ділянку на вул. Під Голоском

Андрій Садовий

Сьогодні у сесійну залу міськради увірвалися родичі учасників АТО.

Про це повідомив кореспондент Варіантів з сесійної зали Львівської міської ради.

"З боєм" на трибуну прорвалася представниця ГО "Львівська обласна спілка соціального захисту бійців АТО та сімей загиблих" Леся Томашвіллі, брат якої уже 10 місяців перебуває у зоні АТО. 

"Ми вимагаємо від міської ради виділити нам законні земельні ділянки. На вул. Під Голоском мали бути будинки для родичів учасників АТО. Рашіше я зверталася до Садового з цим питанням, але не дав гарантії, сказав, що їх надасть прокурор", - розповідає Леся Томашвіллі.

Нагадаємо, на порядку денному стояло питання "Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки у районі вул. Під Голоском". Міськрада планувала надати ділянку ЛКП "Рембуд".

"У Львівській міській раді є зареєстрована значна кількість звернень від учасників АТО щодо оформлення за ними земельних ділянок для індивідуального будівництва. Станом на сьогодні, таких звернень є вже більше тисячі. На жаль, місто Львів не володіє такими земельними ресурсами, щоб забезпечити всіх охочих. Є певна співпраця з Львівською обласною адміністрацією щодо надання цих земельних ділянок за межами м. Львова", - повідомив мер Львова Андрій Садовий.

Наразі питання щодо земельної ділянки розглядатиметься на наступній сесії міської ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.