Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

санта барбара

lviv.ridne.net

Четвер, 19 березня 2015, 14:52

Наразі «Санта-Барбара» нікуди не переїжджатиме

санта барбара

Поки не знайдеться альтернативна земельна ділянка, ринок «Санта-Барбара» працюватиме.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«На сьогоднішній день є ринок, який працює і якому ніхто не заважає. Я чітко проінформував людей, що поки ми не знайдемо альтернативного варіанту перенесення, ми не будемо створювати їм жодних проблем. Була пропозиція власників віддати їм ділянку біля поліклініки, яка є дуже цінною, бо там проходять мережі комунікації. Люди зібралися на Сихові і виступили категорично проти цієї ділянки. Там неможливо цей проект зреалізувати", - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий. 

Була ініціатива депутата міської ради підготувати і винести ухвалу щодо надання ЛКП «Муніципальна дружина» земельної ділянки на перехресті просп. Червоної Калини-Скрипника для перенесення ринку ТзОВ «Сихівська народна торгівля» з просп. Червоної Калини, 109.

За словами Садового, ділянка на перехресті просп. Червоної Калини – Скрипника має бути сквером.

Нагадаємо, депутати міськради виділили земельну ділянку на перехресті пр. Червоної Калини – Скрипника для перенесення ринку ТзОВ «Сихівська народна торгівля» з пр. Червоної Калини, 109.

Раніше ринок «Санта-Барбара» мали перенести на вул. Антонича, поблизу кладовища. Згодом працівники запропонували переселитись на вул. Скрипника, проте і цю ділянку не затвердили. Торговці «Санта-Барбара» 18 червня минулого року протестували біля Ратуші через знесення ринку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.