Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівський обласний клінічний перинатальний центр

posydenky.lvivport.com

Четвер, 19 березня 2015, 16:35

Роддом на Батальній може запрацювати

Львівський обласний клінічний перинатальний центр

Облрада планує частково відновити роботу Львівського обласного клінічного перинатального центру.

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.

«Зрозуміло, що 45 млн грн є недостатньо, аби завершити реконструкцію обласного перинатального центру. Однак за ці кошти можна завершити основні роботи принаймні в одному корпусі, а над рештою будівель спорудити дах, аби запобігти подальшому руйнуванню лікарні», - зазначив голова обласної ради Петро Колодій.

Водночас очільник обласної ради наголосив, що на час реконструкції перинатального центру важливо забезпечити надання якісних медичних послуг населенню та збереження кваліфікації працівників.

Медичне обладнання перинатального центру може бути надано в тимчасове користування іншим лікарським установам Львівської області та міста.

Нагадаємо, у травні для продовження будівельних робіт у Львівському перинатальному центрі буде обрано нового підрядника.

Львівська область отримала субвенцію з державного бюджету обсягом 45 млн грн, призначену на реконструкцію перинатального центру.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.