Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Магдиш

Четвер, 19 березня 2015, 18:35

Мельничук хоче звільнити Магдиш

Ірина Магдиш

Мельничук пропонує звільнити Ірину Магдиш через її висловлювання щодо пам'ятника Шептицькому.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні на сесії Львівської міськради голова фракції ВО "Свобода" Любомир Мельничук звернувся до міського голови Андрія Садового з вимогою звільнити з посади начальника управління культури міськради Ірину Магдиш.

Свободівця обурили дописи на Магдиш на її сторінці у фейсбуці: "Цікаво, а замовникам реконструкції Святоюрської площі розходиться, щоб люди її просто любили? Чи тільки щоб боялися?", "Ми вже зовсім недалеко від спалення відьом на Святоюрській горі. За дрова відповідає партія Свобода. Спалювати будуть тільки жінок. Щоб традицію не ламати. Вже кілька кандидаток вимальовується".

Голова фракції "Свободи" попросив Ірину Магдиш вибачитися за свої висловлювання перед мером міста, проте вона відмовилася.

Андрій Садовий відмовився прокоментувати ситуацію.

Нагадаємо, Ірина Магдиш – начальник управління культури ЛМР.

З 2003 року працювала редактором Журналу "Ї" та у Музеї Ідей у Львові. До посади начальника була заступником начальника управління культури ЛМР.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.