Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Продукти харчування

П'ятниця, 20 березня 2015, 09:59

У ЛОДА стверджують, що цукор можна купити за 13 грн

Продукти харчування

Ціни на продукти харчування на Львівщині поступово знижуються.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

"Ажіотажного попиту на продукти не спостерігається, торгівля здійснюється у звичному режимі. У всіх торгівельних мережах є в достатній кількості цукор, борошно, крупи, макаронні вироби та олія. Асортимент продукції збільшується, а ціни на товари першої необхідності знижуються. Якщо цукор коштував 19 грн, то зараз його ціна становить близько 13 грн за кг, а борошно залежно від виробника та ґатунку можна придбати в середньому  за 10 грн за кг", - розповів директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості ОДА Василь Лозинський.

Також Василь Лозинський запропонував виробникам та представникам торгових мереж напередодні Великодніх свят організувати акційні знижки на продукти до святкового столу.

"Стартує кампанія з лобізму власного товаровиробника, адже це дає робочі місця, зарплати, відрахування податків. Наш товаровиробник на Львівщині має відчувати себе комфортно. Місцевий товаровиробник повинен мати пріоритетні умови та відповідні можливості реалізації своєї продукції через торгові мережі, які працюють на території області. Тут потрібно попрацювати над маркетингом, розширенням асортименту, умовами розрахунків", - повідомив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Нагадаємо, у Львівській області у січні цього року, порівняно з груднем 2014 року, ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 4,9%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.