Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

безоплатний проїзд пільговиків у Львові

П'ятниця, 20 березня 2015, 18:20

Пільговики Львівщини обурені часовим обмеженням безоплатного проїзду

безоплатний проїзд пільговиків у Львові

Сьогодні, 20 березня, громадські активісти пікетували Львівську міську раду у зв'язку з обмеженням безоплатного проїзду пільговиків.

Представники громадських організацій, серед яких були присутні «Розвиток громади», «Спілка багатодітних сімей Львівщини», «Афганська сотня», «Діти Чорнобиля» тощо, пікетували Львівську міську раду, через часове обмеження в пільговому проїзді у громадському транспорті.

Учасники пікету наголосили на тому, що в такій складній політичній та економічній ситуації, в якій наразі находиться наша держава, підіймати ціни на тарифи на проїзд та обмежувати безоплатний проїзд для соціально незахищених громадян та пільгових категорій населення - незаконно.

Заступник голови «Спілки багатодітних сімей Львівщини» Петро Галущак, який був серед присутніх, висловив своє обурення з цього питання, адже часове обмеження негативно позначається на багатодітних сім'ях, які відтепер будуть змушені оплачувати повністю проїзд, витрачаючи на це чималі гроші.

Багато плакатів присутніх пікетувальників закликали відмінити постанову та часове обмеження, а також мітингувальники закликали Садового не відбирати того, чого він не давав та не порушувати законів України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.