Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Львівська національна академія мистецтв

clientclub.org/

Понеділок, 23 березня 2015, 09:46

У Львівської національної академії мистецтв з'явиться власна галерея

Львівська національна академія мистецтв

У середу на відвідувачів новоствореної галереї Львівської академії мистецтв чекатиме виставка кращих студентських робіт.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Відкриття галереї відбудеться 5 березня о 17:00 год на вул. Кубійовича, 38 (подвір’я лабораторного корпусу).

«Галерея ЛНАМ – це новий мистецький простір, створений з метою підтримки творчих ініціатив студентської молоді. Сучасно обладнана галерея повинна стати повноцінним осередком культурно-мистецького життя міста, залучити громадськість Львова і, насамперед, бути своєрідним інкубатором авторських проектів студентів і випускників академії. Ніяких жанрових, стилістичних чи інших обмежень до творчих реалізацій. Мета – створити максимально комфортну платформу для втілення ідей молодого мистецького середовища», - розповіли організатори.

Виставка демонструватиме специфіку львівської вищої мистецької школи: монументальний живопис, скульптуру, реставрацію твори мистецтва, сакральне мистецтво, кераміку, скло, метал, текстиль, графіку, дизайн інтер’єрів та одягу.

Експозиція презентує широкий діапазон художніх форм, тем, ідей, технік та жанрів, спільною рисою яких є високий фаховий рівень, що відповідає віянням часу.

Експозиція виставки «Початок» триватиме до 19 квітня 2015.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.