Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Ляшко

Понеділок, 23 березня 2015, 10:04

Ляшко хоче створити потужну армію, а економіку переорієнтувати до стану війни

Олег Ляшко

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко виступає за створення поужної армії та переорієнтацію української економіки на воєнні потреби.  

Такі тези прозвучали на  VII позачерговому з’їзді РПЛ, що відбувся в Києві 15 березня, - повідомила прес-служба Львівської територіальної організації Радикальної партії. 

Окрім того, на з”їзді запропонували створити суспільні умови, аби військові були найбільш премійованою версткою населення і мали державне забезпечення на найвищому рівні. Також серед питань – ротація силових кадрів  ЗСУ.

«Єдина дорога, яка веде до миру – це боротьба. Для того, щоб боротися і мати сильні позиції на переговорах, для того, щоб дипломатія була успішна, за спиною дипломата повинна стояти армія – сильна, потужна, озброєна і навчена», – зауважив Олег Ляшко.  

Економічний аспект з”їзду стосувався соціалізації економіки та стабілізації національної валюти. А головне – відродження національного виробництва.

«Вся економічна політика повинна бути спрямована на відновлення національного виробництва, на створення мільйонів нових робочих місць, на працевлаштування молоді, на стимулювання власної робочої сили через зниження податків, здешевлення кредитів, дерегуляцію економіки, створення механізмів, які б стимулювали розвиток економіки. Як чинник стабільного економічного розвитку – жорстка антикорупційна політика», - акцентував Ляшко.

Нагадаємо, Радикальна партія стала одним з фаворитів парламентських виборів 2014 року з результатом 7,44% голосів виборців в Україні та 1,70% - закордоном. Лідер Радикальної партії Олег Ляшко на виборах президента 2014 року отримав 8,32% голосів в Україні та 9,31% на закордонному виборчому окрузі.

У березні 2015 року Львівську територіальну організацію Радикальної партії очолив Юрій Візняк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.