Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Борислав

uk.wikipedia.org

Понеділок, 23 березня 2015, 10:41

Фірман подав у відставку з посади мера Борислава

Борислав

Міський голова Борислава Володимир Фірман написав заяву про відставку через проблеми з місцевим водоканалом.

Про це повідомила на своєму сайті газета «Нафтовик Борислава» від 18 березня 2015 року.

Згідно закону, заяву повинна розглянути сесія міської ради, яка може зобов’язати Володимира Фірмана відпрацювати на посаді до закінчення каденції або ж прийняти її, поклавши виконання обов’язків міського голови на секретаря міської ради Ігоря Яворського.

«Не буду приховувати, що моя заява про відставку породжена неможливістю відстояти у сучасних умовах свою позицію. Йдеться у першу чергу про бориславський водоканал. Я не хочу, щоб через мою непоступливу позицію у питаннях подальшої долі водоканалу страждало усе місто. А погодитися віддати водоканал у приватні руки я не можу. Тим більше, коли стало зрозумілим, що йдеться про інвесторів зі сходу країни, де нині йде війна і гинуть наші хлопці. Тому вирішив піти з посади, щоб не брати участь у сумнівних оборудках із громадським майном», - прокоментував свою відставку Володимир Фірман.

Нагадаємо, з 17 березня близько 13 тис. мешканців Борислава та Східниці залишаються без води. Через заборгованість Бориславського водоканалу за спожиту електроенергію близько 1,5 млн. грн. перед «Львівобленерго» був знеструмлений водозабір «Рибник».

Сьогодні питання погашення заборгованості та відновлення електропостачання водозабору не вирішено, а водопостачання не відновлено.

Нагадаємо, раніше Ірина Верещук звільнилась за власним бажанням з посади міського голови міста Рава-Руська через конфлікт з народним депутатом Володимиром Парасюком.  

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.