Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Пікет перед облрадою

zaxid.net

Понеділок, 23 березня 2015, 11:33

Львівські шахтарі пікетують облраду

Пікет перед облрадою

Сьогодні львівські гірники влаштували пікет перед будівлею облради.

Про це повідомив кореспондент Варіантів.

Близько 9.00 год ранку до будівлі Львівської обласної ради та Львівської ОДА, що на вул. Винниченка, 1, зібралися шахтарі.

Пікетувальники вимагають погасити заборгованість з виплати заробітної плати та повернути державну підтримку вугільній галузі.

Невдоволені гірники стоять з плакатами: "Вимагаємо встановити ціни на вугілля – 1500 гривень", "Вимагаємо повернення зароблених коштів", "Яценюк – виконуй коаліційну угоду!", "Поверніть держпідтримку вугільній галузі", "Демчишина – геть!".

Наразі протест ще триває.

До пікетувальників вийшов представник львівської влади та запросив організаторів протесту в приміщення для розгляду основних вимог.

Нагадаємо, мітинг львівських шахтарів розпочався 2 березня і тривав до 10 березня.

Шахтарі вимагали: вирішення проблем у вугільній галузі, погашення заборгованості з заробітної плати, контроль щодо вивезення вугілля з території підприємств, а також недовіра керівництву ДП «Львіввугілля» і міністру палива та енергетики України Володимиру Демчишину.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.