Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівські водії у Ратуші

facebook.com

Понеділок, 23 березня 2015, 14:34

Коридори львівської мерії заповнені водіями маршруток

Львівські водії у Ратуші

Сьогодні на виконкомі міськради розглядається питання щодо впорядкування перевезень пільговиків та встановлення ціни на проїзд.

Про це повідомляє Львівська політика на своїй сторінці у Фейсбуці.

"На виконкомi скасуть рiшення щодо обмеження пiльговикам чи пiднiмуть тариф до 4 грн? На мое запитання до одного з шоферiв скiльки для них нормально? Сказав 5 грн.", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє прес-служба Асоціації перевізників Львівщини, перевізники знімають з себе відповідальність за соціальну напругу, яку може викликати необдумане рішення виконкому, та соціальну відповідальність у разі неможливості й далі перевозити пасажирів у разі транспортної кризи.

Львівські перевізники ще у лютому вимагали від мерії скоротити час проїзду пільговиків та підвищити ціну до проїзд, щонайменше, до 5 гривень.

Нагадаємо, міськрада скоротила час проїзду пільговиків. З 11 березня пільговим посвідченням у маршрутках можна користуватися лише з 10:00 до 16:00 год.

Львівська прокуратура оскаржила рішення виконкому міської ради, заявляючи, що влада обмежила конституційні права пільгових категорій громадян на проїзд у міському автотранспорті. Відтак мер Львова Андрій Садовий вирішив провести громадські слухання з цього питання.

20 березня громадські активісти пікетували міськраду через обмеження безоплатного проїзду пільговиків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.