Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Водопостачання

firtka.if.ua

Вівторок, 24 березня 2015, 13:29

У Стебнику, Трускавці і Дрогобичі немає води

Водопостачання

"Львівобленерго" відключив від електрики водоканали-боржники області.

Про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Через заборгованість КП "Дрогобичводоканал" перед ПАТ "Львівобленерго" був знеструмлений водозабір "Гірне", внаслідок чого було припинено водопостачання Стебника та Трускавця та, частково, Дрогобича. 

Відтак, без води залишилось 20 загальноосвітніх шкіл, 13 дошкільних закладів освіти, дитячий будинок "Оранта", Дрогобицький механіко-технологічний коледж, Дрогобицький коледж нафти і газу, Дрогобицькі професійно-технічні училища № 15, 19 та близько 64 000 жителів.

Заборгованість Дрогобицького водоканалу перед "Львівобленерго" складає 1,474 млн грн., а споживачів  Трускавця перед КП "Дрогобичводоканал" –  7,844 млн грн.

Наразі для мешканців розпоблений графік підвозу води.

Нагадуємо, вчора були тимчасово знеструмлені адмінбудівля "Львівводоканалу" та насосна станція "Броньова". У результаті мешканці верхніх поверхів багатоповерхових будинків на вул. Стрийській, Скорини, Гашека ввечері залишилися без холодної води.

Також через заборгованість "Львівобленерго" 17 березня був знеструмлений водозабір "Рибник". До 23 березня близько 13 тис. мешканців Борислава та Східниці залишалися без води.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.