Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт вулиці Шевченка

stadion.lviv.ua

Вівторок, 24 березня 2015, 15:19

Сьогодні у Львові закінчать ремонт вул. Шевченка

ремонт вулиці Шевченка

Після вулиці Шевченка комунальники відремонтують тротуар на Мазепи.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Ремонтуємо ділянку дороги від залізничного переїзду в напрямку Рясне. Картовий ремонт виконує компанія «К-інвест», працює асфальтоукладчик. Площа відремонтованої ділянки дороги складатиме 1600 м.кв. Ремонтники працюватимуть сьогодні до пізнього вечора, аби закінчити роботи», – зазначив начальник відділу комунального господарства Шевченківської районної адміністрації Володимир Шульга.

Наразі поточні ремонти доріг проводять на вул. Орлика – Миколайчука, ремонтують в’їзд у Львів зі сторони Жовкви. Було заасфальтовано частину вул. Сорочинської та відремонтовано вулиці Винниця та Омеляна Ковча.

Також зараз відновлюють тротуар на вул. Ю. Липи на ділянці від вул. Панча до дитячого садка, на вул. Панча та на вул. Золотій.

У найближчих планах – ремонт тротуару на вул. Мазепи, 11А-13А, біля скверу на вул. Клепарівській, на ділянці від вул. Пстрака до вул. Золотої. також заплановано замостити бруківкою двір на вул. Мазепи, 15 – 23.

Нагадаємо, для проведення капітального та поточного ремонту доріг, тротуарів та дворів у Шевченківському районі передбачено 14 млн грн.

У міському бюджеті передбачено 6 млн грн. на поточний і капітальний ремонт доріг, 5 млн грн. – на ремонт тротуарів, 3 млн грн. – на облаштування дворових територій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.