Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

Вівторок, 24 березня 2015, 16:41

Порошенко створив Раду з фінансової стабільності

Петро Порошенко

Петро Порошенко підписав указ про створення Ради з фінансової стабільності.

Про це повідомляє прес-служба Президента України.

Новостворена Рада займатиметься забезпеченням своєчасного виявлення і мінімізації ризиків, що загрожують стабільності банківської та фінансової системи держави.

До неї входитимуть голова Нацбанку та міністр фінансів, які визначають порядок роботи, почергово головують на її засіданнях, підписують документи.

Рада покликана виявляти, аналізувати та здійснювати оцінку та моніторинг поточних та потенційних зовнішніх і внутрішніх загроз та системних ризиків для фінансової системи держави з метою виявлення ознак нестійкого фінансового стану банківської системи, а також обставин, які загрожують стабільності банківської та фінансової системи держави.

Рада взаємодіятиме з міжнародними організаціями, зокрема з Європейською радою з системних ризиків, Банком міжнародних розрахунків, Міжнародним валютним фондом, Світовим банком, Європейським центральним банком, Міжнародною асоціацією страховиків депозитів, Європейським форумом страховиків депозитів та відповідними органами іноземних держав з питань, що належать до її компетенції.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.