Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівський облавтодор

Середа, 25 березня 2015, 11:10

Від сьогодні "Львівовтодор" очолюватиме Ріхтер

Львівський облавтодор

Директора ДП "Львівський облавтодор" Віктора Багрія звільнили з посади.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Новим директором призначено Ярослава Ріхтера, який виконував обов’язки директора підприємства протягом останніх двох тижнів.

Нагадаємо, що на початку лютого 2015 року голова львівської облдержадміністрації Олег Синютка скерував подання в прокуратуру щодо перевірки діяльності керівництва ДП "Львівський облавтодор", у тому числі – фактів невиплати заробітної плати.

"З 11 млн. грн., які надійшли на рахунки облавтодору в січні, його керівництво навіть не виплатило працівникам ремонтно-дорожньої галузі зарплату за грудень. Хоча фонд заробітної плати становить 3 млн. грн.", – наголошував Олег Синютка.

Голова Львівської ОДА також скерував подання до Києва на притягнення винних посадових осіб до відповідальності за невиплату заробітної плати, в тому числі й за неналежний обсяг та якість виконаних робіт з ліквідації аварійної ямковості на дорогах області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.