Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

пільгові перевезення у Львові

Середа, 25 березня 2015, 12:37

У Львові розпочала роботу група з вирішення питань пасажирських перевезень

пільгові перевезення у Львові

Сьогодні відбулось перше засідання робочої групи для опрацювання і вирішення комплексу проблемних питань пасажирських перевезень у Львові.

Про це повідомила пресс-служба Львівської міської ради.

"Під час засідання громадські організації надали свої пропозиції. Робоча група їх вивчить та збереться на наступне засідання у п’ятницю, 27 березня", – повідомив член робочої групи, в.о. начальника управління соціального захисту ЛМР Ігор Кобрин.

Робоча група має до 30 березня опрацювати комплекс проблемних питань пасажирських перевезень у Львові та запропонувати шляхи їх вирішення, а до 3 квітня – підготувати та подати на розгляд виконавчого комітету пропозиції щодо врегулювання перевезень пільгових категорій громадян.

Нагадаємо, відповідна робоча група була створена 23 березня на засіданні виконавчого комітету міськради щодо обмеження перевезення пільгових категорій громадян у міських автобусних маршрутах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.