Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

http://tsn.ua/

П'ятниця, 22 червня 2012, 15:28

На Львівщині на 25% зменшилась кількість сімей, які користуються субсидіями

Упродовж січня-травня за субсидіями для відшкодування витрат на  оплату житлово-комунальних послуг звернулось 16,2 тис. сімей, що на 24,8% менше, ніж у січні-травні минулого року, - повідомили в Головному управлінні статистики у Львівській області.

Середній розмір субсидії на одну сім’ю, призначеної для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, у травні цього року порівняно з минулим  збільшився на 6,7% і становив 108,7 грн.

Серед регіонів найбільший розмір субсидії у травні спостерігався у місті Новий Розділ (230 грн.), а найменший – у Жидачівському та Перемишлянському районах (до 25 грн.).

За кількісним складом сімей-одержувачів субсидій переважають сім’ї із однієї особи, у травні 2012 р. їх частка склала 58%.

Зазначимо, загальна сума субсидій, призначених сім’ям для відшкодування витрат на  оплату житлово-комунальних послуг, у січні-травні становила 3,9 млн.грн., з них у міській місцевості – 3,6 млн. грн., сільській – 0,3 млн. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.