Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Wizz Air Holdings

Четвер, 26 березня 2015, 12:09

Авіакомпанія Wizz Air скасувала три рейси зі Львова

Wizz Air Holdings

Авіакомпанія Wizz Air Holdings скасувала рейси Львів – Мілан Бергамо, Львів – Неаполь та Львів – Венеція Тревізо.

Про це повідомляє прес-служба авіакомпанії Wizz Air Holdings.

Скорочення рейсів відбулося внаслідок реструкрутизації діяльності авіакомпанії Wizz Air Holdings в Україні. Наразі проводиться процес виплати відшкодувань за скасовані рейси.

«На жаль, ми були змушені прийняти таке рішення через тривалу напруженість у Східній Україні, девальвацію та нестійкість української гривні, обмеження платежів постачальникам у зв’язку з контролем за іноземною валютою і невизначеність нових порядків для авіації та обмеження, що можуть бути цим викликані. Як повідомлялося раніше, Wizz Air Ukraine вже скоротила кількість літаків з чотирьох до двох у першій половині 2014 року, слідом за скороченням кількості літаків, що базуються в Києві, та призупиненням роботи в Донецьку», – йдеться у повідомленні.

Відтак з 20 квітня компанія обслуговуватиме лише 8 рейсів в Україну та з України, а 4 червня відбудеться відкриття бази в Києві, на якій базуватиметься один літак Airbus A320.

Також 20 квітня авіакомпанія Wizz Air Ukraine (дочірня компанія Wizz Air Holdings), яка наразі виконує 16 рейсів двома літаками, припиняє свою діяльність.

Наразі буде продовжено рейси: Київ – Будапешт, Київ – Лондон Лутон, Київ – Кельн; рейси Київ – Дортмунд, Київ – Гамбург Любек, Київ – Катовіце, Київ – Ларнака та Київ – Мюнхен Меммінген необхідно перебронювати через Wizz Air Hungary.

"Пасажирам, які придбали білети на вказані вище рейси на дати з 20 квітня 2015 року, необхідно перебронювати переліт через авіакомпанію Wizz Air Hungary, яка виконуватиме ці рейси з 20 квітня. Із цими пасажирами авіакомпанія сконтактує для повернення вартості квитка або ж вони зможуть перебронювати квитки за початковою ціною", – йдеться у повідомленні.

Не працюватимуть рейси: Київ - Барселона Жирона, Київ – Валенсія, Київ – Кутаїсі, Київ – Москва, Київ – Мілан Бергамо, Київ – Неаполь, Київ – Венеція Тревізо, Львів – Мілан Бергамо, Львів – Неаполь, Львів – Венеція Тревізо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.