Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Діти-сироти

doba.te.ua

Четвер, 26 березня 2015, 12:52

На Львівщині близько 20 дітей-сиріт отримають нове житло

Діти-сироти

З обласного бюджету виділено 1700,0 тис. грн. для забезпечення житлом близько 20 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

«Купувати житло для таких дітей будуть в межах Регіональної програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа у Львівській області на 2013 – 2015 роки», - зазначив начальник управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів Львівської ОДА Володимир Лаврін.

За словами начальника служби у справах дітей Володимира Лиса, у Старосамбірському районі планують придбати житло для трьох, а у Кам'янка-Бузькому районі – для двох дітей-сиріт.

У Буському району у селі Хватів хочуть реконструювати будівлю колишньої початкової школи під 2-квартирний житловий будинок для дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на квартирному обліку та потребують житла.

Придбати житло для чотирьох дітей-сиріт та реконструювати для однієї дитини та однієї особи з числа дітей-сиріт передбачається у Перемишлянському районі, а у Золочівському районі – для дитини, позбавленої батьківського піклування – одинокої матері, що виховує двох малолітніх дітей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.