Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Будинок на вул.Сербській

lviv.nashigroshi.org

Четвер, 26 березня 2015, 14:52

Суд зобов'язав демонтувати об'єкти на фасаді Львівської майстерні шоколаду

Будинок на вул.Сербській

ТОВ «Шокоооооооолад» повинно демонтувати самовільно встановлені елементи на фасаді будинку №3 на вул. Сербській.

Про це повідомляють «Наші гроші. Львів»

 

Львівський апеляційний господарський суд не задовільнив скаргу ТОВ «Шокоооооооолад», відтак рішення суду першої інстанції вступило в законну силу з 11 березня.

У грудні 2014 року госодарський суд зобов’язав ТОВ «Шокоооооооолад» за власні кошти демонтувати самовільно встановлені конструкції. Однак «Шокоооооооолад» подав апеляційну скаргу.

За словами представників компанії, Галицька райадміністрація Львова не мала повноважень для звернення до суду, оскільки реалізацією державної політики у сфері охорони культурної спадщини здійснює Міністерство культури України.

Згідно зі ст. 223 ЦПКУ, рішення суду набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом, тобто  11 березня. Наразі самовільно встановлені елементи досі висять на фасаді будинку на Сербській. Як відомо, там працює «Львівська майстерня шоколаду», що входить до «Холдингу емоцій «!Фест».

Офіційно власниками ТОВ «Шокоооооооолад» є ТОВ «КУА «Західна інвестиційна група», автрійська компанія «ФІІХ Файнес Інвестмент Інновейшн Холдинг Менеджмент», ТОВ «КУА «Актив» і Володимир Дубовий, який несподівано помер у ніч на 31 жовтня.

Нагадаємо, будинок є пам’яткою архітектури національного значення.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.