Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Геращенко

Четвер, 26 березня 2015, 16:35

Надання Україні безвізового режиму є важливим сигналом від Євросоюзу – нардеп

Ірина Геращенко

Сьогодні, 26 березня, під час брифінгу голова парламентського Комітету з питань європейської інтеграції повідомила Ірина Геращенко.

Про це повідомляє прес-служба Блоку Петра Порошенка.

"Нам потрібен позитивний сигнал, і Європейський Союз це усвідомлює. Більше того, це буде сигнал, важливий і для російської сторони, яка повинна усвідомити, що зараз в своїй війні проти України вона залишилася одна", – зауважила Ірина Геращенко.

Глава представництва Євросоюзу в Україні Ян Томбінський зауважив, що рішення про те, чи буде на Ризькому саміті в травні зафіксовано перехід до чергового етапу лібералізації безвізового режиму, буде прийнято на основі роботи експертів. Саме на підставі цих висновків Європейська комісія буде подавати країнам ЄС своє звернення щодо надання безвізового режиму України.

"Сьогодні експертна місія в Україні ще працює, і вже завтра розповість про результати цієї роботи. Це складний, але погоджений з українською стороною процес, як перейти до безвізового режиму", – розповів Ян Томбінський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.