Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Петро Порошенко

П'ятниця, 27 березня 2015, 15:40

Порошенко нагородив львівських театралів

Петро Порошенко

Президент Петро Порошенко присвоїв почесні звання 2 артистам Львівської опери.

Про це йдеться в указі президента "Про відзначення державними нагородами України діячів театрального мистецтва" № 180/2015 від 27 березня 2015 року.

З нагоди Міжнародного дня театру та за вагомий особистий внесок у розвиток національної культури і театрального мистецтва, значні творчі здобутки, високу професійну майстерність Петро Порошенко нагородив театральних артистів країни.

Почесне звання "Народний артист України" було присвоєно артистові балету, провідному майстрові сцени Львівського національного академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької Олегу Петрику.

Соліст Львівського національного академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької Роман Трохимук отримав звання "Заслужений артист України".

Нагадаємо, у 2014 році у театрах Львівщини показали 2677 вистав, що на 59 вистав менше, ніж у 2013 році. Також минулого року театри області відвідали 458,8 тис. глядачів

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.