Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Рибальство

sat-prof.com.ua

П'ятниця, 27 березня 2015, 16:50

На Львівщині ловити рибу можна на Дністрі та Західному Бузі

Рибальство

З 1 квітня до 30 червня ловити рибу можна буде лише у встановлених для цього місцях.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки № 121/0/5-15 «Про встановлення весняно-літньої заборони на лов риби, інших водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах Львівської області в 2015 році» від 27 березня 2015 року.

Відтак з квітня до червня на водоймах Львівщини заборонено будь-яке рибальство: у басейні річки Дністер з 1 квітня до 10 червня; у басейнах рік Західний Буг, Сян та Стир з 1 квітня  до 20 травня; у всіх водосховищах, технічних водоймах з 1 квітня до 10 червня.

Любителям ловити рибу можна на лівому березі Дністра в межах Самбора та у встановлених для цього місцях Самбірського, Миколаївського, Жидачівського районах; річці Верещиці у Городоцькому районі; на встановлених місцях річок Стрий, Опір, Західний Буг; на Завадівському,  Добротвірському, Віжомлянському, Гамаліївському, Стебниківському,  Недільчинському,  Щирецькому,  Золочівському, Унятицькому водосховищах.

Також дозволено ловити рибу у водосховищах Малий  та Великий Гноєнець Яворівського району, на південному березі озера Заріччя Жидачівського району, у Золочівському ставку в парку Жовтневий, у водоймі «Уличнянка» Дрогобицького району, ставку «Пляж» у Городку та ставку Яворівської районної ради, у водоймах Жидачева та Миколаївської РО УТМР: «Чисте», «Середнє», «Глибоке», «Мисливське», «Барвінок», водойма в урочищі «Болото», водойма на території Берездівецької сільської ради, кар’єр в селі Розвадові – на спеціально відведених позанерестових ділянках.

У всіх інших водоймах будь-яке рибальство заборонено. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.