Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська прокуратура

korupciya.com

Понеділок, 30 березня 2015, 10:08

На Львівщині виявлено 8 фактів укриття злочинів

Львівська прокуратура

Львівська прокуратура виявила порушення закону у роботі Пустомитівського райвідділу міліції та прокуратури.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Внаслідок численних скарг мешканців на діяльність Пустомитівської міліції та прокуратури, прокуратура області проводить перевірку додержання вимог КПК України, Закону України "Про оперативно-розшукову діяльність" та інших нормативно-правових актів.

Наразі з’ясовано, що працівниками райвідділу міліції ігноруються вимоги законодавства при розгляді та реєстрації звернень громадян про кримінальні правопорушення. Так, останніх схиляють до відмови від написання відповідних заяв про злочини, переконуючи в безперспективності їх розкриття та притягнення до відповідальності винних осіб.

Також були встановлені випадки, коли правоохоронці за такими заявами взагалі не проводили огляду місця події та не складали відповідних процесуальних документів.

Працівниками львівської прокуратури уже виявлено 8 фактів укриття злочинів шляхом їх не реєстрації, прийняття незаконних рішень про закриття кримінальних проваджень, у тому числі внаслідок недостовірного відображення подій, що мали місце під час вчинення злочину.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.