Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Сміттєзвалище

poltava.pl.ua

Понеділок, 30 березня 2015, 11:22

На Львівщині ліквідовано 328 стихійних сміттєзвалищ

Сміттєзвалище

У рамках місячника озеленення у області посаджено понад 264 тис дерев, 9 тис кущів та ліквідовано 328 стихійних сміттєзвалищ.

Про це повідомляє департамент екології та природних ресурсів Львівської ОДА.

Місячник озеленення, прибирання та благоустрою розпочався 9 березня і триватиме до 9 квітня. За цей час працівники департаменту екології здійснюють обстеження населених пунктів області.

«Дані виїзди здійснюються з метою перевірки стану довкілля, озеленення, благоустрою населених пунктів області, створення нових лісових насаджень, очищення водних джерел, збереження природо-заповідних об’єктів, упорядкування сміттїзвалищ, поліпшення естетичного та санітарного стану прибудинкових територій і об’єктів масового перебування і відпочинку населення», - йдеться у повідомленні департаменту екології.

Наразі перевірено Миколаївський, Жовківський, Стрийський, Сколівський, Самбірський, Старосамбірський, Бродівський, Буський, Пустомитівський,  Перемишлянський,  Яворівський,  Мостиський,  Городоцький райони, Червоноград та Новий Розділ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.