Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

дитячий садочок

pedpresa.com.ua

Понеділок, 30 березня 2015, 18:10

У дитсадочках Львівщини з'являться 1800 додаткових місць

дитячий садочок

Цього року в області планують створити 1800 додаткових місць у дошкільних навчальних закладах та збільшити показник охоплення дітей дошкільною освітою до 52%.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За словами директора департаменту освіти і науки Львівської ОДА Олександри Небожук, за 2 місяці цього року в області відкрито у Львові, в ДНЗ №38, 1 групу компенсуючого типу для дітей із затримкою психічного розвитку для 10 дітей та у Пустомитівському районі в ДНЗ №2 смт. Щирець 1 додаткову групу для 25 дітей.

На початок року у ДНЗ області перебуває 70,5 тис. дітей.

Найкращі показники охоплення дошкільною освітою у Моршині-86%, Трускавці – 84%, Самборі - 82%, Кам'янка-Бузькому районі -55%, Бродівському – 54%. Сокальському – 52%. Низькими є показники у Дрогобицькому районі – 15%. Турківському – 19%.

"Пріоритетом у дошкільній освіті буде поєднання дошкільних груп з початковою школою. Це дозволить більш якісно підготувати та адаптувати дитину до школи, особливо у сільській місцевості", - зазначила Олександра Небожук.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.