Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пільгові перевезення у Львові

Понеділок, 30 березня 2015, 18:54

Питання вартості проїзду у маршрутках перенесли на четвер

пільгові перевезення у Львові

Сьогодні, під час виконкому Львівської міськради було вирішено перенести питання вартості проїзду на громадське слухання, яке відбудеться в четвер.

Під час обговорення питання «Про скасування рішення виконавчого комітету від 10.03.2015 №115» комісія виконкому прийняла рішення про проведення громадського слухання щодо вартості тарифу на проїзд у міському автобусному транспорті.

У зв'язку з цим було вирішено провести громадське слухання у четвер, аби громадяни та перевізники Львова дійшли спільної згоди в питанні вартості проїзду, адже перевізники Львівщини наполягають на піднятті тарифів, через високу вартість пального і постійну необхідність в технічному обслуговуванні транспорту.

Також, що стосується пільгових категорій, то виконавчий комітет виокремив 4 категорії пільговиків, які мають право на пільговий проїзд без часових обмежень: 

«На сьогоднішній день ми чітко прийшли до розуміння, що учасники бойових дій, багатодітні сім’ї, діти-сироти, незрячі повинні користуватись всіма видами транспорту без жодних обмежень. Друга річ – враховуючи, що ростуть ціни на пальне, від останнього коригування тарифу це дуже велика різниця, я за те, щоб ми публічно це питання обговорювали на громадських слуханнях» – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий під чаз засідання виконкому. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.