Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

zik.ua

П'ятниця, 22 червня 2012, 18:10

Юрій Візняк очолив ДКП ЛОР «Львівторф»

Депутат Львівської обласної ради Юрій Візняк вже півроку є директором Державного комунального підприємства Львівської облради «Львівторф», - про це повідомив сьогодні, 22 червня, в коментарі «Варіантам», депутат Львівської облради, заступник голови робочої групи по вивченні торфів Левко Дуда.

«Помінявся директор підприємства, вже півроку ним є Юрій Візняк, тому ми вирішили зробити аудит торфу на Львівщині, щоб в подальшому відновити виробництво органіки», - пояснив Левко Дуда.

Нагадаємо, сьогодні відбулося виїзне засідання робочої групи, створеної у Львівській обласній раді, у селах Колтів, Княже, Словіта і Печенія Золочівського району та село Коросно Перемишлянського району. Мета поїздки - проведення звірки кількості торфу, добутого на дільницях ДКП ЛОР "Львівторф" до 1996 року з його фактичною наявністю.

Ця робоча група створена згідно з дорученням від 19.04.2012 року для поновлення позабалансового обліку торфу, добутого на дільницях ДКП ЛОР "Львівторф".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.