Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Вилучений товар

lv.sfs.gov.ua

Четвер, 2 квітня 2015, 13:12

Львівські митники вилучили товар на понад 17 млн грн.

Вилучений товар

У міжнародному пункт пропуску «Шегині – Медика» затримали водія вантажного автомобіля з контрабандним товаром.

Про це повідомила прес-служба головного управління ДФС України у Львівській області.

Українець подав документи, згідно з якими перевозив автозапчастини, вартістю майже 42 тис. доларів. Згідно з митною декларацією відправником товару була польська фірма,  продавцем – панамська, а одержувачем – одне з товариств з обмеженою відповідальністю Львова.

Під час митного контролю у львівських митників виникла підозра щодо недостовірності наданих документів, зокрема відправника, продавця, найменування, кількості та вартості товарів, що переміщувалися в автомобілі. Під час огляду було виявлено невідповідність товару та відомостей, заявлених у документах.

З метою встановлення найменування, країни походження, кількості та вартості переміщуваного вантажу львівська митниця звернулась до експертів для проведення товарознавчого дослідження.

Відтак, було встановлено, що в автомобілі переміщувалось понад 2000 видів товару (одяг, взуття, комплектувальні до мобільних телефонів, та планшетів). Загальна вартість вантажу становила майже 17 млн. грн.

Наразі товар затримано, а справу передано до суду.

 

         

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.