Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Міст на дорозі Західний обхід Львова

loda.gov.ua

Четвер, 2 квітня 2015, 15:53

У червні відновлять рух через міст на об'їзній дорозі Львова

Міст на дорозі Західний обхід Львова

Розпочалися останні роботи з монтування балок мосту на дорозі Західний обхід Львова, що проходить через село Холодновідка Пустомитівського району.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Наразі підрядна організація ТзОВ «Трансбуд» розпочала монтування крайніх балок шляхопроводу на дорозі Західний обхід Львова, які планують завершити на початку травня.

«Сьогодні відбувається монтаж двох з восьми балок, що виготовлені в місті Пустомити на залізобетонному заводі. Ми плануємо, що до кінця квітня вдасться завершити їх відлиття, а на початку наступного місяця й монтажні роботи», - розповів голова Львівської ОДА Олег Синютка.

За його словами, підрядник виконав робіт на суму 2,7 млн. грн., з яких вже оплачено 2,5 млн. грн.

«У зв’язку з інфляцією зросла й вартість ремонту, яка тепер становитиме близько 13-14 млн. грн. Закриття цього мосту створює величезні труднощі для автомобілістів. Саме тому вже у червні ми плануємо відкрити рух через цей шляхопровід»», - додав Олег Синютка.

За словами керівника ТзОВ «Трансбуд» Степана Маїка, після ремонту міст матиме три смуги для руху, що значно розширить його пропускну спроможність. Підрядник також додав, що гарантійний термін обслуговування складатиме 50 років.

Нагадаємо, міст планують відкрити у червні цього року. Його закрили на ремонт у лютому 2014 року через аварійний стан. Коли розпочалися роботи, загальна вартість його ремонту складала 11,5 млн. грн.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.