Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

замети на дорогах

ogo.ua

П'ятниця, 3 квітня 2015, 10:10

На Львівщині замети на трасі Львів-Самбір-Ужгород

замети на дорогах

Через негоду замело дороги у Сколівському та Турківському районах області.

Про це повідомила прес-служба Служби автомобільних доріг у Львівської області.

На ділянці Бориня – межа Львівської області на автодорозі Львів-Самбір-Ужгород зафіксовано перемети, а у Сколівському та Турківському районах випала рекордна кількість снігу на Львівщині.

На Ужоцькому перевалі спричинили затори водії, які завчасно змінили зимові шини на літні.

Наразі негода збережеться – до Служби автомобільних доріг надійшло повідомлення про збереження штормового стану від Львівського регіонального центру з гідрометеорології.

"Дорожні служби працюють у звичному  режимі. Злагодженими і відпрацьованими діями Служба автомобільних доріг у Львівській області спільно з ДП «Львівський облавтодор» оперативно реагують на негоду і в короткий термін ліквідують наслідки негоди на автомобільних дорогах Львівської області", - йдеться у повідомленні.

За даними Служби автомобільних доріг у Львівської області вночі на дорогах області працювало 23 одиниці спеціальної техніки, з них на дорогах державного значення – 19, та 52 дорожника, з них на дорогах державного значення – 26.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.