Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Котельник

П'ятниця, 3 квітня 2015, 11:41

У Львові відбудеться безкоштовна презентація фільму про Котельника

Андрій Котельник

Львів’ян запрошують на презентацію фільму «Боксерський шлях Андрія Котельника».

Про це повідомила прес-служба торгово-виробничого комплексу «Південний».

Фільм розповідає життєву історію львівського боксера, який пройшов нелегкий шлях, аби досягти спортивних вершин. За словами продюсерів фільму, стрічка показує, що робота над собою, постійні тренування та самовдосконалення дають результат, тож у кожної молодої людини завжди є вибір у житті – досягати мети або здатися і змиритися зі своїми проблемами.

Фільм «Боксерський шлях Андрія Котельника» особливо корисний для перегляду дітям і підліткам, адже показує, як важливо працювати над собою і досягати результатів.

Презентація фільму відбудеться у 3 квітня о 16.30 год у приміщенні конференц-залу виставкового центру «Південний-EXPO». Вхід – вільний.

Окрім цього, перед презентацією о 16.00 год відбудеться урочисте відкриття балюстрадного панно «Золотого Боксера» на фасаді боксерської школи ім. Андрія Котельника. Панно виготовлено з мозаїки  натурального каменю партнерами боксерської школи Андрія Котельника компанією Кам'яний LVIV.

Нагадаємо, у боксерській школі Андрія Котельника на території ТВК «Південний» діти, віком від 7 до 14 років, мають можливість безкоштовно відвідувати тренування з боксу, а тренують їх імениті тренери та відомі боксери.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.