Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Кабінет міністрів України

dt.ua

П'ятниця, 3 квітня 2015, 15:05

За проведення реформ відповідають всі міністри і партії, які їх делегували до Уряду, – Вікторія Сюмар

Кабінет міністрів України

За проведення реформ в Україні повинні нести відповідальність усі міністри українського Уряду і партії, які їх делегували, а не лише Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.

Про це заявила заступник голови фракції «Народний фронт» Вікторія Сюмар у четвер  в ефірі телеканалу «1+1», як повідомляє прес-служба «Народного фронту»

«Кабінет міністрів – це колегіальний орган, і всі рішення там приймаються більшістю міністрів. Від «Народного фронту» там немає більшості міністрів – є Прем'єр-міністр і троє міністрів.

Там є міністр юстиції Павло Петренко, який робить багато позитивних речей. Це і люстрація, і дії, які спрямовані на відкритість органів влади тощо», - повідомила Вікторія Сюмар.

«Арсен Аваков, який розпочав боротьбу з корупцією і забрав справу Бочковського з Генпрокуратури, бо вона там вмерти могла. Саме міліція взяла на себе відповідальність доводити її до кінця. І міністр культури В’ячеслав Кириленко – пакет по декомунізації є дуже важливим», - зазначила Вікторія Сюмар.

За її словами, всі інші міністри – це квота політичних сил, які входять до коаліції, і саме ті, хто їх делегував до Уряду, мають нести відповідальність за своїх представників і за їхню роботу на цих посадах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.