Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ДФС України

korupciya.com

П'ятниця, 3 квітня 2015, 16:34

Наразі на Львівщині зареєстрували 21 мільйонера

ДФС України

У 21 мешканця Львівщини доходи перевищили 1 млн. грн – загалом вони задекларували 85 млн. грн.  

Про це повідомляє прес-служба головного управління ДФС України у Львівській області.

На Львівщині триває подача декларації про доходи. Сьогодні до податкових органів області подано 8584 декларацій на 564,5 млн. грн. З них громадянами, які зобов’язані задекларувати отримані доходи, подано 2717 декларацій.

88 декларацій подано громадянами, які одержали заробітну плату від двох і більше податкових агентів в сумі більше 146 160 грн., сума задекларованих доходів становить 27,5 млн. грн.

248 декларацій – громадянами, які одержали дохід від продажу рухомого та нерухомого майна, сума задекларованих доходів становить 50 млн. грн. 217 декларацій є з доходами від здавання майна в оренду, сума задекларованих доходів становить 9,8 млн. грн.

12 декларацій подано громадянами, які одержали інвестиційний дохід, ума задекларованих доходів становить 11,7 млн. грн.

1502 декларацій отримано від громадян, які одержали дохід у вигляді спадщини, сума задекларованих доходів становить – 178,8 млн. грн., а 7 декларацій – резидентами, які задекларували іноземні доходи, сума задекларованих доходів становить 2 млн. грн.

82 декларації подано громадянами, які одержали інші доходи (додаткове благо, дивіденди та ін.), сума задекларованих доходів становить 42,3 млн. грн.

За результатами проведених перерахунків 1855 громадян повинні додатково сплатити до бюджету 12,2 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.