Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

картопля

yak-prosto.com

П'ятниця, 3 квітня 2015, 17:37

На Львівщині найдешевші ціни на картоплю

картопля

У березні, за даними моніторингу, на споживчому ринку Львівської області найнижчими були ціни на картоплю та буряк.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За цінами на вершкове масло сир м’який Львівщина опинилася 3 місціе, а на капусту та цибулю – на 4 місці серед регіонів України.

Як поінформував департамент економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської ОДА, в області нижчими за середні були ціни на 16 із 25 товарів, що входять у загальноукраїнський моніторинг.

За ціною на хліб з борошна 1 гатунку області зайняла (10 місце), хліб житній, житньо-пшеничний – 11 місце, крупу гречану – 11 місце, рис – 10 місце, масло вершкове жирністю 72-73% – 3 місце, сир м’який жирністю 9% – 3 місце, яловичина – 12 місце, птиця (тушки курячі) – 6 місце, сало – 14 місце, олія соняшникова – 6 місце, цукор – 10 місце, картопля та буряк – 1 місце, капуста та цибуля – 4 місце, морква – 9 місце.

Вищими за середні по Україні були ціни на 9 товарів: борошно пшеничне вищого ґатунку (22 місце), макаронні вироби (17 місце), молоко жирністю 2,5% (24 місце), сметану (25 місце), свинину (18 місце), ковбасу варену І ґатунку (24 місце), яйце куряче (21 місце), бензин марки А-95 та дизпальне (22 місце).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.