Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

потяги Інтерсіті

economics.unian.ua

Понеділок, 6 квітня 2015, 13:57

Продаж квитків до Львова на поїзди Інтерсіті+ тимчасово призупинено

потяги Інтерсіті

З 29 квітня швидкісні поїзди Інтерсіті+ тимчасово не курсуватимуть у львівському напрямку.

Про це повідомила прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Внаслідок запровадження зупинки поїздів по станції Святошин через коригуванням розкладу руху поїздів потяги Інтерсіті+ №741/742 Дарниця, Київ – Трускавець – Київ, Дарниця та №743/744 Дарниця, Київ – Львів – Київ, Дарниця не курсуватимуть.

Продаж квитків буде відновлено після завершення коригування графіка руху.

Зупинка по станції Святошин стане третьою зупинкою в межах Києва для поїздів львівського напрямку – таким чином поїзди робитимуть зупинки по ст. Святошин, Київ-Пасажирський (проміжні станції) та Дарниця.

Залізнична станція Святошин є частиною потужного транспортно-пересадочного вузла, тож призначена зупинка дозволить пасажирам здійснити зручну пересадку на приміські поїзди, поїзди метрополітену (Святошинсько-Броварська лінія), тролейбус, міські та приміські автобуси, маршрутні таксі.

Нагадаємо, що запровадження зупинок швидкісних поїздів по ст. Дарниця розпочато 31 березня 2013 року і на сьогодні нею користуються до 25% пасажирів (залежно від напрямку).

Зупинка поїздів на декількох станціях в межах мегаполісів – поширена практика в Європейських країнах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.