Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

табір "Трембіта"

karpaty.info

Вівторок, 7 квітня 2015, 14:49

Дитячі табори «Карпати» і «Трембіта» відновлять

табір "Трембіта"

На реконструкцію 2 дитячих таборів на Львівщині з обласного бюджету виділили 1,1 млн. грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

З цієї суми 900 тис. грн витратять на табір «Карпати» у селі Кам'янка, а решту – на виготовлення проектно-кошторисної документації для табору «Трембіта», що у селищі Славське Сколівського району.

«Львівська ОДА розробила програму з підтримки функціонування діючих, відновлення закритих і будівництва нових дитячих закладів оздоровлення та відпочинку на території області на 2014-2020 роки. Упродовж цього періоду потрібно збільшити кількість місць у дитячих закладів оздоровлення з 950 до 2 500 дітей за одну зміну», - повідомив начальник управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів Львівської ОДА Володимир Лаврін.

До 2017 року в 9 дитячих закладах оздоровлення та відпочинку Львівщини заплановано провести ремонт та реконструкцію для відновлення їх роботи. Серед них – дитячі табори «Росинка» у Жовківському та «Сокіл» у Золочівському районах.

«Дитячі табори – це добрий інфраструктурний і соціальний проект для населених пунктів. У майбутньому ми розглядаємо можливість функціонування таких таборів упродовж цілого року: це і проведення там різних конференцій чи семінарів, спортивних і масових заходів», -зазначив Володимир Лаврін

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.