Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фінанси

http://investblog.net.ua

Понеділок, 25 червня 2012, 10:20

«Всеукраїнський банк розвитку» дасть кредит «Львівській залізниці» на 3 млн. грн.

ДТГО «Львівська залізниця» 16 червня за результатами тендеру уклало угоду з ПАТ «Всеукраїнський банк розвитку» на відкриття відновлювальних кредитних ліній у розмірі 3 млн. грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

 

Банк Олександра Януковича надав залізниці кредит під 18,99% для поповнення обігових коштів. Єдиним конкурентом був російський «ВТБ-банк», який пропонував кредити під 22% річних.

Загалом на цьому тендері Львівська залізниця хотіла отримати кредити на 162 млн. грн. найбільш вигідну пропозицію по лотам на 159 млн. грн. надав «ВТБ-банк», якому асистував «ВБР». Однак по цим лотам угоди поки що не укладено.

В 2012 році «Всеукраїнський Банк Розвитку» Януковича виграв тендери регіональних залізниць на кредити на загальну суму близько 353 млн. грн. Також «ВБР» надав кредит аеропорту «Сімферополь» у розмірі 2 млн. дол. США.

Джерело: Наші гроші

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.