Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Богдан Чечотка

Середа, 8 квітня 2015, 13:41

Богдан Чечотка їздить пішки

Богдан Чечотка

Директор департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА Богдан Чечотка не має авто, натомість члени його сім'ї їздять на Mercedes-Benz та Subaru Legacy.

Про це повідомляє «Наші гроші.Львів».

Головний лікар Львівщини Богдан Чечотка, як подано у його декларації про доходи, не має у власності нерухомості та транспортних засобів.

Члени сім‘ї володіють 2 авто Mercedes-Benz 1992 року випуску та Subaru Legacy 2007 року випуску.

Також у їхній власності перебувають земельна ділянка площею 820 кв.м, будинок – 382,3 кв.м та квартира – 51,3 кв.м.

У 2014 році Богдан Чечотка задекларував 85 тис. грн доходу у 2014 році.

Сім'я посадовця вказала 133 тис. грн доходу, з яких лише 9,4 тис. грн – це заробітна плата. Решта – дохід від підприємницької діяльності, дивіденди, проценти.

Окрім того, на рахунках у банку сім‘я головного медика області має майже 457 тис. грн.

У 2012 році Чечотка став співвласником ТОВ "Авто Спа Україна", яке зареєстроване у Миколаєві. Його внесок до статутного фонду становить майже 800 тис. грн.

Нагадаємо, Богдана Чечотку призначили директором департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації у 2014 році.

Він є депутатом Львівської обласної ради і очолює постійну комісію обласної ради з охорони здоров'я, материнства і соціального захисту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.