Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

2012.tochka.net

Понеділок, 25 червня 2012, 11:04

За неправдиві матеріали про Україну Англійська футбольна Асоціація поскаржиться на телеканал BBC

Англійська футбольна Асоціація звинувачує телеканал ВВС в неправдивій інформації про Україну, яку BBC розголосив перед початком чемпіонату Євро-2012. Про це повідомило британське видання Дейлі Мейл (Daily Mail).

У травні програма ВВС Панорама (Panorama) представила фільм, в якому йшла мова про проблеми расизму та хуліганства вболівальників на стадіонах України і Польщі, а колишній гравець збірної Сол Кемпбелл радив англійцям не ризикувати своїм життям, відвідуючи східноєвропейські країни і вболівати вдома. Ця інформація була спрямована на дискримінацію країн-господарів Євро-2012.

Англійські фани все-таки прибули в Україну підтримати свою команду і переконалися в неправдивості матеріалів програми BBC. Напередодні матчу між Англією та Україною в Донецьку англійські вболівальники провели акцію протесту, в якій висміяли висловлювання Кемпбелла. Вони організували марш з труною, на якій було написано «Кемпбелл, ти не правий!» та «Ми будемо роботи те, що хочемо». Вболівальники з Англії підкреслювали, що не зіткнулися із проблемами, про які говорилося у фільмі ВВС.

Керівництво Англійської футбольної Асоціації переконане, що своїми непрофесійними діями BBC позбавило національну команду частини підтримки вболівальників на матчах Євро-2012 в Україні.

Джерело: Інформаційний центр "Україна 2012"

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.