Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

http://biz.liga.net

Понеділок, 25 червня 2012, 11:35

МНС України готує новий тендер на закупівлю обладнання для Системи 112

Міністерство надзвичайних ситуацій готує новий тендер на закупівлю обладнання і послуг для впровадження системи екстреної допомоги населенню за єдиним телефонним номером 112. Про це повідомляє пресс-служба МНС України.

 

«Пропозиції від світових лідерів у цій галузі вже надійшли. Буде визначена нова компанія-оператор системи. Зараз цей проект знаходиться в такій ступені готовності, що МНС просто зобов’язане його втілити. Система 112 за кілька кроків до створення», - наголосив міністр МНС Віктор Балога.

Кошти на впровадження цієї системи в бюджеті є, - зазначив В. Балога.

При цьому він відзначив, що контракт із американською компанією Hewlett-Packard був абсолютно прийнятним, але його реалізація наштовхнулася на ряд перешкод, переважно юридичного характеру.

Водночас, міністр додав, що МНС проробило велику практичну роботу на шляху створення Системи 112, тож впровадження її в життя – це лише питання часу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.