Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

опалення

tsn.ua

Середа, 8 квітня 2015, 18:32

Завтра у Львові завершується опалювальний сезон

опалення

9 квітня львів`янам припинять подачу тепла - опалювальний сезон завершується.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Бюджетним установам термін завершення опалювального сезону встановить департамент гуманітарної політики за погодженням з теплопостачальними підприємствами.

Цьогорічний опалювальний сезон розпочався 22 жовтня та охопив 96% житлових будинків, усіх садочків, шкіл і медичних установ.

«Зважаючи на перепади температури зовнішнього повітря, а саме значне потепління, доводилося два рази призупиняти опалювальний сезон: один раз восени минулого року і один раз в березні цього року», - розповів директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж.

 За його словами, з 15 квітня «Львівтеплоенерго» розпочинає гідравлічні випробування теплових мереж і ремонтну кампанію з підготовки об’єктів теплопостачання вже до нового опалювального сезону.

«Ремонтна кампанія буде, як завжди, максимально націлена на оновлення, модернізацію обладнання, які дозволять не лише якісно і надійно подавати тепло нашим споживачам, але й подавати його тоді, коли воно потрібне і, водночас, працювати економно і ефективно, - зазначив Степан Пакіж.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.