Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Аптека «Горицвіт» на вул. Руській

niceplace.com.ua

Четвер, 9 квітня 2015, 09:22

У аптеки на вул. Руській відвоювали приміщення

Аптека «Горицвіт» на вул. Руській

Вчора аптеку «Горицвіт» на вул. Руській, 20 примусово виселили з приміщення.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

8 квітня через завершення дії орендного договору з приміщення, яке належить 1 комунальній міській поліклініці, виселили ТзОВ «Горицвіт». Відповідно до рішення Вищого господарського суду, договір оренди на це приміщення у аптеки закінчився ще у березні 2014 року, але аптека працювала й надалі. 

 «Боржник, ТзОВ «Горицвіт», в останній момент погодився вивільнити приміщення і вивіз медикаменти та інші речі, які були в приміщенні. Наступним кроком є передача цього приміщення в оренду ДЮСШ «Галеон», яка використовувала це приміщення ще до оренди аптекою. Зокрема, тут будуть обладнані роздягалки для потреб вихованців школи. Вже зараз спортивна школа готує пакет документів для отримання цього приміщення в оренду», - зазначив начальник управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради Володимир Шнайдер.

Нагадаємо, це була друга спроба управління юстиції міськради відібрати приміщення у підприємства. Перша спроба, яка відбулася 3 квітня, завершилася невдачею – охоронці нікого не пустили у приміщення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.