Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

СБУ

business.ua

Четвер, 9 квітня 2015, 12:40

Верховна рада затвердила кількість працівників СБУ

СБУ

Відтепер кількість співробітників СБУ  збільшуватиметься в особливий період до 31 тис. осіб і зменшуватиметься у мирний час.

Сьогодні на засіданні Верховної ради, депутати прийняли законопроект №2472 "Про внесення зміни до Закону України "Про загальну структуру і чисельність Служби безпеки України".

Це рішення підтримали 268 народних депутати.

Загальна чисельність Служби безпеки України становитиме 27 тис. осіб. У  особливий період (крім періоду дії воєнного стану) вона збільшуватиметься до 31. тис. осіб, а в період дії воєнного стану – відповідно до Мобілізаційного плану України на особливий період.

Як йдеться у пояснювальній записці, реалізація законопроекту не потребуватиме додаткових витрат з держбюджету.

«Метою проекту Закону є передбачення ресурсу сил (штатної чисельності), необхідного для виконання Службою безпеки України покладених на неї завдань в особливий період з моменту оголошення мобілізації до часу введення воєнного стану або до моменту прийняття рішення про демобілізацію, а також врегулювання питання визначення чисельності Служби безпеки України на період дії воєнного стану», - йдеться у документі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.