Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ДП "Укрспирт"

argumentua.com

Четвер, 9 квітня 2015, 15:19

Укрспирт вимагає провести новий прозорий конкурс на відбір директора

ДП "Укрспирт"

Профспілкова організація Державного підприємства  "Укрспирт" вимагає скасувати результати конкурсу з відбору директора та провести новий прозорий конкурс.

Про це сьогодні, на прес-конференції повідомили директор Сторонибабського МПД ДП "Укрспирт" Юрій Лучечко та голова профспілкового комітету Вузлівського МПД ДП "Укрспирт" Василь Кривачук.

Працівники галузі незгідні з вибором двох кандидатів на посаду керівника ДП "Уксрпирт", які вийшли у фінал конкурсу, Ніною Гаркавою та Анатолієм Далибожиком.

"Скасування цього конкурсу прем`єр-міністром має свою передістроію. Перемогу фактично здобули трудові колективи і прості працівники підприємств, проте у фінал конкурсу вийшли дві особи з кримінальним минулим в спиртовій галузі. Простих працівників обурила абсолютно брутальна фальсифікація при проведенні цього конкурсу", - розповів Юрій Лучечко

Нагадаємо, що вчора, 8 квітня на засіданні уряду прем'єр-міністр Арсеній Яценюк доручив Міністерству агрополітики скасувати результати конкурсу на заміщення посади керівника ДП "Укрспирт".

"По керівництву "Укрспирту": на першій стадії проведення конкурсу вибрали двох "абсолютно кришталево чистих людей" – у одного 4 кримінальні справи, а в іншого 6", - сказав Арсеній Яценюк.

Прем'єр доручив невідкладно скасувати результати цього конкурсу і розібратись, як ці особи потрапили в номінаційний комітет і перепризначити його.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.