Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

www.poltava.pl.ua

Понеділок, 25 червня 2012, 12:42

На Львівщині теплопостачання для навчальних закладів подаватиме 951 власна котельня

В цьому році теплопостачання для навчальних закладів подаватиме 951 власна котельня, а також підприємство «Теплокомуненерго». Про це повідомив начальник Головного управління освіти та науки Львівської облдержадміністрації Михайло Брегін.

Михайло Брегін наголосив, що на 2012 рік заплановано провести капітальний ремонт та реконструкцію 21 котельні, а 6 котелень переведуть на альтернативні види палива та замінять 52 котли.

Начальник Головного управління освіти та науки Львівської ОДА також зазначив, що транспортування теплової енергії забезпечують тепломережі протяжністю 81,7 км, з яких на сьогодні випробувано і готові до роботи 28,1 км (34,4%), при цьому 1,3 км теплових мереж заплановано для заміни за технологією пінополіуретанового покриття для мінімізації теплових втрат під час опалювального сезону.

Місцевий бюджет планує виділити 13951,6 тис.грн., і вже профінансовано - 360,0 тис. грн. на невідкладні ремонтні роботи: капітальний ремонт окремих приміщень шкіл, ремонт дахів, заміна вікон, ремонт внутрішніх систем опалення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.