Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

аеропорт Львів

ridna.ua

П'ятниця, 10 квітня 2015, 11:59

Львівський аеропорт отримав нового керівника

аеропорт Львів

Мінінфраструктури призначило в.о. генерального директора ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького» Дмитра Шинкарчука.

Про це повідомила прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Міністерство інфраструктури обговорювало кандидатуру нового очільника аеропорту з мером Львова Андрієм Садовим і губернатором Львівщини Олегом Синюткою.

Дмитро Шинкарчук, який замінив Ростислава Веселова, відомий як досвідчений управлінець з 20-річним авіаційним досвідом з продажів, маркетингу, стратегічного планування та кризового менеджменту.

Основними завданнями Шинкарчука на новій посаді буде: вирішення питання з погашенням заборгованості за будівництво злітної смуги та трансформаторної підстанції аеропорту «Львів»; повноцінне введення в експлуатацію технічної інфраструктури літовища; розвиток потенціалу аеропорту, залучення авіакомпаній і збільшення пасажиропотоку.

«Аеропорт «Львів» має фантастичний потенціал, це безумовно літовище європейського рівня. Ми вважаємо, що з правильним менеджментом та готовністю влади приймати сміливі рішення аеропорт має всі шанси реалізувати цей потенціал уже найближчим часом. На початку квітня ми відкрили небо над Львовом та оголосили про одностороннє зняття обмежень українською авіаційною владою для авіакомпаній. Призначення нового керівника – це наступний крок до того, щоб аеропорт почав працювати на повну потужність», - зазначив міністр інфраструктури Андрій Пивоварський.

Дмитро Шинкарчук був одним із фіналістів відбору на посаду генерального директора аеропорту «Львів», оголошеного Міністерством 31 грудня 2014 року. До проведення конкурсу і оголошення переможця Шинкарчук призначений на посаду виконуючого обов’язки генерального директора аеропорту.

Нагадаємо, Державна авіаційна служба України звернулася до бюджетних авіаперевізників з пропозицією розпочати польоти до аеропорту «Львів».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.