Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Синютка

Вівторок, 14 квітня 2015, 18:43

Синютка покращить діалог з лоукостерами

Олег Синютка

Аеропорт "Львів" може отримати дозвіл на встановлення вартості обслуговування одного пасажира та вартості базування літаків на території аеропорту.

Про це сьогодні на прес-конференції повідомив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.

За словами Олега Синютки, керівник Міжнародного аеропорту "Львів" ім. Данила Галицького Дмитро Шинкарчук заявив, що у травні на території Львівського аеропорту планується провести конференцію лоукостерів.

До цього необхідно вирішити питання вартості перевезення пасажирів та обслуговування літаків.

"Ми сподіваємося, що до цього часу аеропорту буде надана можливість визначати вартість обслуговування одного пасажира. На сьогоднішній день ці речі затвердженні міністерством, тому аеропорт не може самостійно подавати лоукостерам більш гнучку пропозицію. Також необхідно самостійно визначати вартість базування літаків на території аеропорта", – зазначив Олег Синютка.

За його словами, багатьом власникам літаків вигідніше тримати їх в аеропортах сусідніх міст, зокрема в Ряшеві, через низькі цини, порівняно з тими, які сьогодні встановлені в аеропорту "Львів".

"Ми очікуємо, що за два тижні міністерство дозволить аеропорту самостійно, в певних рамках, визначати вартість обслуговування одного пасажира і вартість базування одного судна на території аеропорту "Львів". Це покращить діалог з лоукостерами", – повідомив Олег Синютка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.